"Jag älskar entreprenörskap!"

Personligt

Några rader om mig själv vid sidan om arbetet.

Jag är 48 år gammal bor i Uppsala sedan 1985 då jag kom hit för att läsa ekonomlinjen. Jag bor i centrala Uppsala tillsammans med min fru Emma och våra två barn, Moa 15 år och Tilda 12 år. Familjen är en viktigt och trygg grundpelare i livet.

Stora delar av mitt liv har idrott varit en viktig del. Jag älskar idrott och allt vad idrotten ger i form av kamratskap, upplevelser och lärdomar för livet.

Badminton har haft en särskilt plats i mitt liv då jag började spela detta redan vid 10 års åldern. Jag fann min fru via Badminton och nu i dagarna ägnar vi stor del av vår fritid till att följa våra barns framfart i badmintonhallar runt om i Sverige och Europa.

Förutom Badmintonen fann Golfen en plats i mitt liv under studieåren och som social umgängesform är golfen svårslagen.

Somrarna tillbringar vi i Sverige med våra familjer och under vinterhalvåret är en resa till solen ett måste för att finna energi och nya krafter.

Consulterna.se

Behöver du hjälp i styrelsen, funderar du på om du tänker rätt kring dina affärsmöjligheter? Eller har du bara behov av ett bollplank i din vardag? Jag jobbar med affärsutveckling, affärsstrategier och ekonomistyrning. Jag älskar entreprenörskap.

Kontakta Mig

807
812